2018
Informe Anual

keyboard_arrow_down

“Des de 2011, Saba ha invertit més de 800 milions d’euros amb la finalitat d’arribar a la posició de referent en el marc internacional”

Salvador Alemany. Presidente de SABA

BALANÇ
DEL PRESIDENT

Salvador Alemany

Saber-ne més

“La incorporació de nous actius al Regne Unit, Alemanya, Eslovàquia i República Txeca representa un increment del 31% en els ingressos i del 15% addicional en l’EBITDA”

JOSEP MARTÍNEZ VILA. Consejero Delegado de SABA

Balanç
del CONSELLER DELEGAT

Josep Martínez Vila

Saber-ne més

Saba

L’objectiu de Saba és convertir-se en un operador líder europeu en el servei públic i gestió d’infraestructures mitjançant un creixement continu, selectiu i sostenible.

Saber-ne més
0

places

Plazas
0

aparcaments

Aparcamientos
0

països

Países
0

ciutats

Países
0

empleats

Empleados

EXPANSIÓ

A banda de l’operació d’expansió registrada a finals de l’any passat i que ha suposat pràcticament doblar l’estructura territorial de la companyia, Saba ha tancat diverses operacions de desenvolupament, destacant les culminades a Xile, Itàlia i Portugal.

Saber-ne més

ABONATS
(sense gestió)

+4 %
0

ROTACIÓ
(sense gestió)

+4 %
0

Milions d'hores

SMART PARKING

Impulsar la mobilitat sostenible a través de l’aparcament

Saber-ne més

LA SOSTENIBILITAT A SABA

Des del seu naixement, l’estil Saba sempre s’ha mantingut amb el compromís de ser partícip de l’evolució de les ciutats i contribuir a la sostenibilitat i a la responsabilitat empresarial.

Saber-ne més

CONSUM
D'ELECTRICITAT
2018

-3%

INFORMACIÓ FINANCERA

Saba va invertir 250 milions d’euros en l’exercici de 2018, dels quals 232 milions d’euros, un 93% del total, es van destinar a expansió.

keyboard_arrow_up